CRO Rotterdam
 
CRO Rotterdam
logo_rechts.png

Overlast melden

Indien u bij de DCMR een melding wilt indienen omdat u overlast heeft ervaren van vliegtuigbewegingen van of naar Rotterdam The Hague Airport, kunt u dat doen via de website "vliegtuigbewegingen in kaart". Desgewenst kunt u zich hier eerst een beeld vormen van het betreffende voorval door een situatie terug te spelen. U kunt terug in de tijd om het betreffende voorval op te zoeken. Ook kunt u via deze website de "actuele situatie volgen" en u vindt informatie over baangebruik, routes, hoogte enz. De website loopt circa 1 minuut achter op de "live" situatie.

Als u zo het vliegtuig heeft gevonden dat voor u overlast veroorzaakte, kunt u hierover direct een melding indienen. Dit doet u door eerst het vliegtuig op de kaart te selecteren (aanklikken) en daarna in het menu links op de knop met de enveloppe te klikken (mobiel apparaat: het vliegtuig op de kaart te selecteren en vervolgens in het menu onderin op de knop met de enveloppe klikken). 

Als u niet weet welk vliegtuig de overlast veroorzaakte, kunt u ook direct op de knop met de enveloppe klikken (mobiel apparaat: eerst op menuknop onderin klikken). U moet er dan wel voor zorgen dat er op de kaart geen vliegtuig geselecteerd is. Let op: Als er toch een vliegtuig geselecteerd is, kunt u dit ongedaan maken door nog een keer op dit vliegtuig te klikken.

Klik op de figuur hieronder om naar "Vliegtuigbewegingen in kaart" te gaan.

Kaart

 
©2023 - CRO Rotterdam